Nikola Kalinic and Head coach Dejan Radonjic Crvena Zvezda v FC Bayern Munich-Euroleague 2021/22 Beograd, 17.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
in , ,

ČEKA SE RASPLET SITUACIJE: Situacija je jasna – ukoliko Radonjić potpiše za Panatinaikos, i Nikola Kalinić odlazi sa Malog Kalemegdana!

Još uvek nije doneo odluku.

I dalje traje saga oko Nikole Kalinića i njegovog ostanka u Crvenoj zvezdi. Navijači bi i te kako voleli da gledaju 30-godišnjeg košarkaša i sledeće sezone u crveno-belom dresu, međutim mnogo toga zavisi od odluke Dejana Radonjića.

Naime, kako Sportal saznaje, Kalinić će napustiti Mali Kalemegdan u slučaju da takvu odluku donese i Dejan Radonjić, koji je blizu potpisa sa grčkim Panatinaikosom.

Iskusni trener je otišao na pregovore u Grčku sa menadžerom Miškom Ražnatovićem, kako bi poslušali ponudu Panatinaikosa.

U slučaju da Kalinić napusti Zvezdu, velika je verovatnoća da potpiše za Barselonu, koja je već spremila sjajnu ponudu.

Crvenu zvezdu su već napustili Dejan Davidovac i Ostin Holins, pa bi eventualni odlazak Kalinića i Radonjića predstavljao veliki udarac za klub sa Malog Kalemegdana. Takođe, popularni ‘Kalina’ nije aktivirao „plus 1“ opciju koju ima sa klubom.

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Autor: HotSport

SANTARELI: ‘Bitna pobeda! Želeli smo ovako da započnem vikend!’

HISENSE DONOSI: NAJUPEČATLJIVIJE MOMENTE U ISTORIJI SVETSKIH PRVENSTAVA (1/3)