0
Fudbal

Fudbal Super League Season 2019-2020 Spartak v Partizan Strahinja Pavlovic Subotica, 06.06.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘ŽELIM DA OSVAJAM TROFEJE I IGRAM LIGU ŠAMPIONA’: Pavlović je novi fudbaler Salcburga, na predstavljanju je otkrio koji fudbaler mu je uzor! (VIDEO)

Objavljeno: 28.06.22 u 19:19

Srpski reprezentativac Strahinja Pavlović karijeru će nastaviti u Salcburgu, sa kojim je potpisao petogodišnji ugovor.

Monako je na ovom transferu inkasirao 7.000.000 evra, a postoji prostora za još dva miliona evropskih novčanica, ukoliko štoper ispuni određene bonuse.

Kada se sve sabere i oduzme, može se zaključiti da je Pavlović ‘loš posao’ Monaka, bar sa finansijske strane, pošto su ‘kneževi’ za talentovanog Srbina platili Partizanu 10.000.000 evra.


Pre svega, znam koliko je ovo veliki klub i veoma sam srećan što sam došao ovde. Naravno, želim da osvajam trofeje i da igram u Ligi šampiona. Poznajem politiku kluba i znam da se ovde afrimisalo mnogo mladih igrača kao što sam ja. Kada sam čuo da me Salcburg želi, nisam se dvoumio. Ovo je klub broj jedan u Austriji – rekao je Pavlović na početku svog izlaganja i potom dodao:

– Štoper sam čiji su najveći kvaliteti snaga i to što sam dobar s aloptom u nogama. Uvek dajem 100 odsto sebe. Uzor mi je Nemanja Vidić. Po meni je on najbolji defanzivac u istoriji. Volim način na koji je igrao. Bio je čudesan fudbaler. Snažan, brz, bez straha i uvek je davao 100 odsto sebe… Pokušavam da igram kao on.

Direktor Salcburga, Krištof Frojnd, istakao je zadovoljstvo nakon potpisivanja ugovora.

U Strahinji Pavloviću smo dobili univerzalno raspoloživog, agresivnog i mladog igrača koji je sjajan u igri jedan na jedan. A, ima i dosta iskustva. Ne verujem da mnogo igrača njegovih godina ima već 20 mečeva u dresu „A“ reprezentacije. Očekujemo mnogo od njega ali daćemo mu vremena da se navikne na novi ambijent i stil igre.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter