0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

SVE IDE PO PLANU: Rastavac sa osmehom na licu o igri njegove ekipe, mnogo toga ga raduje a samo jednim segmentom nije zadovoljan!

Objavljeno: 28.06.22 u 18:50

Trener Vojvodine Milan Rastavac izrazio je zadovoljstvo nakon nove pobede na pripremama u Sloveniji.

Voša je juče savladala ekipu UTA-e iz Arada rezultatom 2:1, a nakon meča ponovo je svoje utiske izneo šef stručnog štaba.

Ono što je dobro jeste da smo stvorili veći broj šansi, pa je i realizacija mogla da bude bolja. Ali, raduje me što smo imali i znatno veći broj tih napada iz kojih smo dolazili do prilika. Organizovaniji smo i agresivniji, sa loptom i bez nje, kada je to popustilo, primili smo gol, ali ne mogu da kažem da i u tom periodu nismo bili dobri. Sve u svemu, zadovoljan sam – rekao je Rastavac.

Voša je danas primila prvi gol na pripremama, ali Rastavac veruje da odbrana može još da napreduje.

– Poslednja linija je osetljivi deo tima, za uigravanje je potrebno vreme, upoznavanje, a mi to još uvek nemamo. Radićemo na tome da budemo bolji i da se uigramo. Ovako kako izgleda u ovom momentu, sigurno da nije dovoljno dobro – ističe Rastavac.

Voša u poslednjnoj proveri u četvrtak igra protiv slovenačke Mure.

– Imamo još dosta da radimo do poslednje utakmice, odradili smo određene mini cikluse, ostao je još završni. Najpre da se sutra odmorimo i da potom nastavimo dalje. U poslednjoj proveri biče podeljeni minut, ali neki igrači će igrati više nego do sada. Moja ocena je da se vidi progres u svemu, ono u čemu treba da dobacimo je daleko više nego što je trenutno, ali u ovom trenutku, ne možemo da očekujemo više – zaključio je Rastavac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter