0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

SRPSKI RVAČ VIKTOR NEMEŠ SA ZLATNOM MEDALJOM SA MEDITERANSKIH IGARA: Pobeda!

Objavljeno: 28.06.22 u 09:51

Rvački reprezentativac Srbije Viktor Nemeš osvojio je zlato na Mediteranskim igrama u kategoriji do 77 kilograma grčko – rimskim stilom.

Uspeh su zabeležili i Nurasulov Magomedgadži (125kg) slobodan stil koji se u finalu bori za zlato protiv Italijana, a Stevan Andrija Mićić (65kg) slobodnim stilom u meču za bronzu boriće se protiv Turčina. Srpski rvači su nastavili kontinuitet osvajanja medalja i odličnih rezultata.
Uvek sam motivisan da pružim svoj maksimum i učinim Srbiju ponosnom. Mislim da je cela reprezentacija ostavila snažan utisak, kvalitet našeg rvanja je sve bolji i bolji. Nakon ovog takmičenja odmah nastavljam u Tursku na pripreme za Svetsko prvenstvo kom se jako radujem“ – izjavio je Viktor Nemeš, rvačka reprezentacija Srbije.

FOTO: RSS
FOTO: RSS

Rvački savez Srbije ponosan je na rezultate koji su postigli naši reprezentativci na Mediteranskim igrama. Tehnička superiornost, strategija, snaga, sve je bilo na izuzetno visokom nivou. Došlo je vreme rvanja, kada su evidentni rezultati dugogodišnjeg rada, ulaganja u stručni tim, uslove za treniranje, selekciju sportista, aktivan i kontinuiran rad, konstantno unapređivanje svih segmenata rvanja. Vreme rvanja predstavlja i nastavak ulaganja u zdraviju budućnost naših najmlađih jer ovaj sport oblikuje ljude koji su i psihički i fizički jaki, strateški razmišljaju, usmereni su ka povlačenju najboljih poteza. Čestitam svim našim #TeamSerbia reprezentativcima odličnu borbu i sjajne rezultate, a veliki aplauz za Viktora Nemeša“ – izjavio je Željko Trajković, predsednik Rvačkog saveza Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter