0
Evropske lige

Hoffenheim's Mijat Gacinovic UEFA Europa League group L football match between Red Star (Crvena Zvezda) and Hoffenheim Belgrade, Serbia, 3.12.2020. December 3. 2020. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

MIJAT JE POTPISAO: Nemci se oprostili od srpskog fudbalera, Gaćinović karijeru nastavlja u AEK-u!

Objavljeno: 28.06.22 u 16:19

Srbin ima novi klub.

Dobrim partijama u Bundesligi, srpski fudbaler Mijat Gaćinović skrenuo je pažnju na sebe. Nekoliko klubova je stalo u red za 27-godišnjeg igrača, ali Mijat je odlučio da karijeru nastavi u grčkom AEK-u.

Pregovori između AEK-a i Hofenhajma nisu dugo trajali, već su se dve strane dogovorile brzo, a danas se nemački klub oprostio od Gaćinovića.

– Odlučili smo da pošaljemo Mijata na pozajmicu još tokom zime, nije imao prilike da dobije onakvu minutažu u našem sastavu. Dobrih šest meseci u Atini omogućili su mu da osvoji Kup, zaista je bio u fokusu – kazao je direktor Hofenhajma Aleksandar Rosen i potom dodao:

– Želimo mu svu sreću u budućnosti, Mijat je uvek viđen kao dobar timski igrač – dodao je Rosen.

U dresu Hofenhajma Gaćinović je upisao 38 nastupa, na kojima je postigao jedan gol dok se četiri puta našao u ulozi asistenta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter