2
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Dejan Radonjic and Branko Lazic Crvena Zvezda v Baskonia Vitoria-Euroleague 2021/22 Beograd, 03.03.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

DONETA KONAČNA ODLUKA: Poznata sudbina Dejana Radonjića!

Objavljeno: 28.06.22 u 23:19

Donekle očekivan scenario!

Kako prenosi crnogorski RTCGDejan Radonjić je dogovorio sve uslove sa ekipom grčkog Panatinaikosa. Iako su navijači donekle očekivali da će ostati u Crvenoj zvezdi, izgleda da nije došlo do konačnog dogovora. Spekuliše se da je na njegovu odluku velikim delom uticala činjenica da klub nije uspeo da zadrži Holinsa i Davidovca, koji su otišli u Makabi, odnosno CSKA.

U toku današnjeg klub je izvesno napustio i Nikola Kalinić, što je mnoge šokiralo. Očekuje se da reprezentativac Srbije karijeru nastavi u Barseloni.

Radonjić je slobodan trener, ali se očekuje da uskoro bude predstavljen u Grčkoj na novoj poziciji.

0
0

2 Komentara

  1. ..sta uradi Zelimire Obradovicu za ovo kratko vreme povratka u Crno&Belu Svetinju sa experiMEnTALNIM klubicem za ‘yednokratnu upotrebu’ iz predqradja…?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter