0
ATP

Tennis Tenis Davis Cup First Round Srbija v USA Laslo Djere v Sam Querry Laslo Djere in action Nis, 02.02.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ČUDNE SCENE NA TERENIMA U LONDONU: Đere čestitao protivniku na pobedi, ali su ipak morali da se vrate i završe meč!(VIDEO)

Objavljeno: 28.06.22 u 09:15

A šta tek bi bilo da je Laslo uspeo da preokrene i dođje do pobede?

Đere je na kraju poražen posle epske borbe u pet setova, koji je završen u super-tajbrejku sa 13:11.

Momenat koji će uvesti ovaj meč u anale tenisa jeste pri rezultatu 12:11.

Đere je vratio servis, ali je linijski sudija uzviknuo aut. Počeo je slavlje Tabila, bacio se na travu, bacio je i reket, a potom prišao i Đereu na mreži.

Delovalo je da se i Đere pomirio sa sudbinom, pošto je pružio ruku Tabilu i čestitao mu na pobedi. Ipak, zatražio je čelendž da za svaki slučaj proveri gde je pala loptica. I nakon što je Tabilo proslavio, dobio čestitku i od Đerea, usledio je šok, jer je čelendž pokazao da je u pitanju dobra lopta, što je značilo da meč nije završen.

Morali su da ponove poen. Tabilo je dobio prvi servis. Kojie je bio precizan i brz. Nažalost Đere nije uspeo da ga vrati u teren, te je morao ponovo da čestita protivniku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter