1
Košarka

FOTO: KSCG

CRNA GORA IMA NOVOG PLEJMEJKERA: Naturalizovali momka koji nema dodirnih tačaka sa njihovom zemljom!

Objavljeno: 28.06.22 u 23:51

Još jedan stranac u reprezentaciji!

Crna Gora će 1. jula igrati sa reprezentacijom Francuske, dok će se 5. jula sastati sa selekcijom Portugala. Džastin Kobs neće moći da brani boje nacionalnog tima, ali su zato ‘brzo reagovali’ i naturalizovali Džonija Radebu, inače košarkaša Ludvizburga.

‘Ne znam iskreno šta tačno da očekujem, sve je ovo potpuno novo iskustvo za mene. Došao sam, želim da igram košarku i nadam se da ću uraditi neke dobre stvari. To je sve što mogu da kažem.’ – rekao je Džoni Radebu.

Džoni inače ima 25 godina i igra na poziciji organizatora igre.

 

0
0

1 Komentara

  1. Pa šta? Francuska će da uzme Embida za sledeće olimpijske igre jer je dozvoljeno imati jednog naturalizovanog igrača a ,, važno je učestvovati“ je parola za gubitnike. Šta smo mi uradili po pitanju: Dončića, Dragića, Mirotića i mnogih koji imaju veze sa nama. Nismo ni pokušali! Čak smo mogli svojevremeno uzeti Mekejleba dok je bio ljubimac Partizana a mi problematični na pleju. Uzela ga Makedonija i pdveo je u polufinale a gdje smo mi ostali.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter