1
Domaći fudbal

Milos Pantovic (R) and Samed Bazdar Fudbal-Super League Season 2021/2022 Vozdovac v Partizan Beograd, 16.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

VOŽDOVAC SE OGLASIO I OTKRIO DA LI PANTOVIĆ PRELAZI U PARTIZAN: Zmajevi skrenuli pažnju na sebe!

Objavljeno: 27.06.22 u 17:36

Igrali su sjajno protekle godine.

U medijima se danas pojavila informacija da će Miloš Pantović pojačati Partizan, a interesovanje crno-belih potvrdio je i Ilija Stolica. On je istakao da se čeka odgovor Voždovca, kao i da oni pre svega čekaju inostrane ponude, ali da će odluka biti poznata u naredna 2-3 dana. Ipak, na to je odgovorio i sam FK Voždovac, čiji je Pantović član, saopštenjem u kome navode da nikakva ponuda još uvek nije stigla.

„Fudbalski klub Voždovac dobrim igrama u prošloj sezoni i dugogodišnjim ulaganjem u mlade igrače skrenuo je pažnju na sebe i svoju ekipu. Među njima najviše na mlade reprezentativce koji su na meti velikog broja klubova.

Ipak, vest o prelasku Miloša Pantovića u redove vicešampiona države najčešće je komentarisana u prethodnom periodu.

FOTO: @FK Voždovac

Tim povodom, prvi čovek Zmajeva, gospodin Miloš Mirković, odličio je da se obrati javnosti i stiša glasine.

”Izuzetno poštujemo Fudbalski klub Partizan i jako nam je drago da je igrač našeg kluba na njihovoj listi želja. Do danas, nikakva zvanična ponuda nije stigla na adresu Voždovca. Kada do toga bude došlo, klub će razmotriti ponudu i na istu odgovoriti.”

Do tada, devetnaestogodišnji Pantović posvećen je pripremama za novu sezonu sa Zmajevima u okviru kojih ga već sutra očekuje utakmica protiv lučanske Mladosti.“

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter