0
AdmiralBet ABA Liga

from left Alen Smailagic Rade Zagorac Nemanja Dangubic Rodions Kurucs EuroCup-Partizan v Lietkabelis Beograd, 17.11.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

VAŽAN IGRAČ SE OPROSTIO OD PARTIZANA: ‘Obradović je procenio da drugi mogu više da doprinesu’

Objavljeno: 27.06.22 u 23:28

Posle tri sezone, došlo je vreme za rastanak.

Nemanja Dangubić se posle isteka ugovora sa Košarkaškim klubom Partizan, faktički oprostio od Parnog valjka.

Iskuskni košarkaš je istakao da je ugovor odradio konkretno, te da je procena Željka Obradovića da neki drugi igrači mogu da više doprinesu u nadolazećoj sezoni.

– Mislim da sam ugovor sa Partizanom u koji sam došao 2020. odradio korektno, pošteno, najbolje što sam umeo i što je od mene traženo. Procena je trenera da neki drugi mogu više da doprinesu, ja sam profesionalac, koji to prihvata i idemo dalje – rekao je Dangubić za ‘Sport klub’.

Bivši košarkaš Crvene zvezde sada čeka novu ponudu.

– Još uvek čekam, nešto će mi biti ponuđeno. Ne mogu da spekulišem da li ću ponovo preko granice, ali… – zagonetan je ostao Dangubić, koji je sada sa reprezentacijom Srbije, koja će u sredu gostovati Letoniji, a u nedelju dočekuje Belgiju u okviru kvalifikacija za Mundobasket 2023.

Ovaj dvadesetdevetogodišnji krilni košarkaš je tokom karijere igrao i za Hemofarm, Megu, Crvenu zvezdu, Bajern Minhen i Estudijantes.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter