0
ATP

FOTO: STARSPORT

SJAJNE VESTI: Novak danas počinje svoju misiju na Vimbldonu, a njegov meč će moći da gleda cela Srbija!

Objavljeno: 27.06.22 u 12:21

Dve televizije će prenositi Novakov meč.

Novak Đoković danas će zakoračiti na travnati teren na Vimbldonu, a u prvom meču na prestižnom turniru će igrati protiv Sonvu Kvona iz Južne Koreje.

Podsetimo, ATP je doneo odluku da se na ovogodišnjem Vimbldonu bodovi ne dodeljuju, ali to neće uticati na Novakovu motivaciju da stigne do 21. Gren slema u karijeri.

Novakov današnji protivnik, Sonvu Kvona iako zauzima 75. mesto na ATP listi, ne nalazi se u zavidnoj formi, pošto je na poslednja četiri turnira ispadao već u prvom kolu.

Njih dvojica su već igrali jednom, i to na Serbia Openu u Beogradu, kada je Srbin slavio u dva seta sa 6:1, 6:3, a za tu pobedu Novaku je trebalo nešto više od sat vremena.

Današnji Novakov meč moći će da gleda cela Srbija, pošto je televizijski prenos obezbeđen na kanalima Sport Kluba i RTS-a, a njih dvojica će na teren izaći oko 14 časova i 30 minuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter