0
Ostali sportovi

Ivica Tucak vaterpolo finale Srbija - Hrvatska svetska liga FINA water polo World League match for gold medal in Belgrade, Serbia, on June 23, 2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

SELEKTOR HRVATSKE VERUJE U POBEDU PROTIV SRBIJE: Moja želja je trijumf – obe selekcije podmlađene!

Objavljeno: 27.06.22 u 19:24

Biće to pravi derbi.

Vaterpolisti Srbije, u četvrtfinalu Svetskog prvenstva odmeriće snage sa selekcijom Hrvatske. Naši momci su u svojoj grupi D zauzeli prvo mesto, pa su samim tim preskočili osminu finala, dok je Hrvatska bila druga u grupi B, pa je za prolaz morala da savlada Gruziju.

Selektor naših rivala Ivica Tucak, pred ovaj susret rekao je da će protiv Srbije biti znatno teže nego protiv Gruzije, kao i da bi želeo da meč protekne u sportskoj atmosferi.

Nijedna utakmica se ne može rešiti na početku. Mislim da smo pokazali jednu dobru igru, čvrstinu i idemo dalje. Sledeći rival je Srbija i biće mnogo teže nego danas. Rekao bih da je protivnik po meri i ja bih da uživamo u jednom pravom sportskom meču, počeo je selektor Hrvatske.

Potom je prokomentarisao i smenu generacija koja je po sredi u u našoj, ali i u njegovoj selekciji. Takođe, za sam kraj je otkrio da želi pobedu.

Bezbolna smena neće biti nikome, kada bi to bilo bezbolno u sportu onda bi svi menjali preko noći. I mi i oni u izmenjenom sastavu, i mi i oni i dalje jaki. Spremićemo se za tu utakmicu koliko god možemo. Verujem da ćemo odigrati dobro i da ćemo pobediti. To je moja moja želja, zaključio je Tucak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter