0
Evropske lige

Fudbal Football UEFA Champions League Group B season 2019/2020 Crvena Zvezda v Bayern Munich Robert Lewandowski scores 4 fourth goals take the ball with him after the match Beograd, 26.11.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SAGA I DALJE TRAJE: Bavarci odbili ponudu za Levandovskog, evo koliko novca traže!

Objavljeno: 27.06.22 u 09:22

Ne žele da ga puste tako lako.

Saga oko Roberta Levandovskog traje već nekoliko nedelja, i kako stvari stoje, neće se uskoro završiti. Poljskom napadaču ugovor sa BaBjernom ističe narednog leta, a s obzirom da ne želi da ga produži, ovo je poslednja šansa Bavarcima da nešto zarade.

Barselona je na ‘Alijanz arenu’ poslala zvaničnu ponudu koja je teška 40 miliona evra, međutim uprava Bajerna je to odbila, a sada nemački mediji prenose da Bavarci za svog napadača traže najmanje 60 miliona evra.

Levandovski je pre nekoliko nedelja obavestio upravu Bajerna da ne želi da produži saradnju, pošto smatra da je vreme za novi izazov.

Levandovski dres Bajerna nosi od 2014. godine, i za sada je odigrao 375 utakmica na kojima se 344 puta upisao u strelce. U poslednjih osam sezona u Bundesligi, Poljak je osvojio čak osam titula.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter