1
Fudbal

Fudbal-Super League Season 2020/2021 OFK Backa v Partizan Takuma Asano celebrates after scoring a goal Backa Palanka, 20.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

POZNATI SU SVI DETALJI: Asano dobio spor protiv Partizana, evo koliko će crno-beli morati da plate Japancu!

Objavljeno: 27.06.22 u 09:52

Partizan će morati da plati Asanu.

Prošle godine, javnost u Srbiji ostala je uzburkana nakon što je Takuma Asano samoinicijativno spakovao kofere i napustio Humsku ulicu.

On je tada naveo da Partizan njemu duguje određenu svotu novcu, a sa druge strane, klub se branio i uveravao navijače da će pravda biti zadovoljena na sudu.

Ipak, posle višemesečnog sudskog spora FIFA je presudila da Partizan mora da isplati japanskom fudbaleru 453.281 evro i 898.467 dinara, saznaje list „Danas“.

– Raskinuo sam ugovor sa Partizanom. Pošto sam se mučio neko vreme, nisam imao drugog izbora osim da donesem ovakvu odluku, pošto sam osetio da me klub ne poštuje. Klub me nije redovno plaćao, niti je na vreme pokrivao ostale moje troškove, kao što nije ni odgovarao na moje zahteve da se problem reši – rekao je Asano nakon odlaska iz Partizana i potom dodao:

– Boli me što napuštam klub pod ovakvim nesrećnim okolnostima, jer je Partizan važna stanica u mojoj karijeri. Zahvalan sam svima koji su me iskreno podržavali za vreme boravka među crno-belima, uključujući Savu Miloševića, kojio me je i doveo, Aleksandra Stanojevića, jer je uvek verovao u mene, izuzetne saigrače i članove stručnog štaba, kao i navijače koji su uvek verovali u mene i ekipu. Hvala vam iz dubine duše.

Japanac je minule sezone odlično igrao u Bundesligi, u dresu Bohuma je upisao 27 nastupa i postigao tri gola, dok se četiri puta našao u ulozi asistenta.

0
0

1 Komentara

  1. Partizan nece sasvim je izvesno doticnom da isplati nista!Vas naslovni senzacionalizam dzaba samo manipulise javnoscu jer je to prvostepena odluka a na nju se Partizan vec zalio!!!
    Uostalom Japanac drzi naravno svoju stranu!Jeli bas igrama i ukupno bas zasluzio i ono sto je dobio!?Uostalom cudno je da je u citavom rosteru samo on bas toliko nepravedno tretiran.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter