0
Evroliga

BELGRADE, SERBIA - DECEMBER 20: Nikola Milutinov (L) of Olympiacos in action against Michael Ojo (R) of Crvena Zvezda during the 2019/2020 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 15 match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Olympiacos Piraeus at Stark Arena on December 20, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

POLA EVROPE ŽELI MILUTINOVA: CSKA namerava da ga zadrži po svaku cenu – evo kolika mu je plata!

Objavljeno: 27.06.22 u 18:56

Biće ovo jedna od zanimljivijih saga.

Srpski reprezentativac Nikola Milutinov, u proteklim godinama, jasno je pokazao da je jedan od najboljih centara u Evroligi, pa ne čudi to što ga najveći klubovi žarko žele u svojim redovima. Zbog situacije u Rusiji i Ukrajini, CSKA je izbačen iz najjačeg evropskog takmičenja, pa će im samim tim biti teško da zadrže nekadašnjeg košarkaša Partizana, iako ima važeći ugovor.

Za potpis srpskog košarkaša, između ostalih se bore Fenerbahče i Olimpijakos, koji su odlučni u nameri da ga dovedu. Ako bi Milutinov ostao u CSKA, prema poslednjoj godini ugovora, pripalo bi mu 2.7 miliona evra, što sigurno nije mala cifra.

Iapk, ono što Rusi ne mogu da ponude jeste nastup u Evroligi, što je sigurno jedna od najbitnijih stvari za srpskog centra. U CSKA je juče došao i Dejan Davidovac, koji je već nekoliko godina nastupao u Crvenoj zvezdi, a uskoro ćemo videti hoće li njih dvojica nastupati u tandemu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter