0
Domaći fudbal

Ohi Omoijuanfo Anthony Ohikhuaeme i Cristiano Piccini Superliga, Super Liga Srbije, Crvena Zvezda - Cukaricki 10.2.2022. Beograd Srbija foto: Pedja MilosavljevicSTARSPORT

ODBRANA TITULE I LIGA ŠAMPIONA: Pićini ispred sebe ima jasan cilj, a za mlađe saigrače ima savet zlata vredan!

Objavljeno: 27.06.22 u 12:50

Sveže deluje iskusni bek Kristijano Pićini.

Rastrčan je bio u kontrolnoj utakmici protiv Brava u kojoj je Zvezda slavila rezultatom 2:1 i nagovestio da je spreman za dodatni iskorak u narednoj sezoni.

Bila je to dobra utakmica i pravi test za nas. Drugi pripremni meč i smatram da smo bili dobri. Pobedili smo i to je ono što je bitno, čak i kada su prijateljske utakmice – rekao je Pićini u razgovoru za klupski sajt.

Za sada sve protiče u najboljem redu kada je reč o pripremama za sezonu koja sledi.

Treniramo izuzetno vredno i naporno, jer smo svesni da je ovo izuzetno važna sezona za nas i za klub. Počeli smo na Zlatiboru gde smo boravili sedam dana, pa se vratili u Beogradu i sad smo u Sloveniji gde nastavljamo sa jakim radom i pripremama za sezonu. Drugi deo priprema se razlikuje u odnosu na prvi gde je bilo više trčanja. Sada je fokus na taktici i na igranju utakmica. Odgovara nam to, da uhvatimo ritam, osetimo loptu i dobijemo samopouzdanje.

Jasni su ciljevi Crvene zvezde kada je reč o narednoj sezoni.

– Fokusirani smo na početak Superlige, a posle toga i na kvalifikacije za Ligu šampiona. Želimo da budemo što bolji kada počne sezona.

Mnogo mladih igrača je na pripremama sa prvim timom, a važnu poruku za njih ima prekaljeni Pićini.

– Normalno je da kada si mlad i pređeš u prvi tim, imaš poseban osećaj u stomaku. Oni dobro rade, a to je najvažnije u fudbalu i moj savet im je da nastave tako, da budu što vredniji, jer poseduju veliki talenat – zaključio je Pićini.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter