0
ATP

(191008) -- SHANGHAI, Oct. 8, 2019 (Xinhua) -- Andy Murray of Britain reacts after the men's singles second round match between Fabio Fognini of Italy and Andy Murray of Britain at 2019 ATP Shanghai Masters tennis tournament in Shanghai, east China, on Oct. 8, 2019. (Xinhua/Wu Gang)

ISPOVEST ENDIJA MARIJA: Svi su ga odbili, osim jednog čoveka – Britanac otkrio zbog čega je Lendl poseban!

Objavljeno: 27.06.22 u 10:53

Mari šokirao javnost.

Britanski teniser Endi Mari nije štedeo reči, već je otkrio da brojni treneri nisu prihvatili njegov poziv za saradnju.

Ipak, takva situacija nije bila i sa Ivanom Lendlom, za koga ima samo reči hvale.

Očigledno pomaže kada imam Ivana u mom timu. U prošlosti smo imali mnogo uspeha, dobro se poznajemo i on i dalje veruje u mene. Nema mnogo ljudi i trenera koji su to radili u prethodnom periodu, ali on jeste. Najvećim delom moje karijere, kada sam pregovarao sa potencijalnim trenerima, to se dobro završavalo. Ovoga puta me je mnogo trenera odbilo i bilo mi je teško – kazao je Britanac i potom dodao:

– Ne znam za koje biste rekli da su zaista na vrunskom nivou, koji bi mogli da vam pomognu da osvojite velike turnire. I zbog toga sam zahvalan Ivanu što se vratio da radi sa mnom i pomogne mi da pokušam da ostvarim ono što želim.

Podigao je formu Endi Mari, čemu svedoči činjenica da je u Štutgartu savladao Stefanosa Cicipasa i Nika Kirjosa.

– Mislim da sam prethodnih nedelja pokazao da u meni još ima dobrog tenisa. Pobedio sam igrača (Cicipasa) iz prvih pet na svetu, a pre povrede bio sam izjednačen sa Beretinijem, koji je jedan od najboljih svetskih igrača na travi. Prilično dobro treniram i znam da je tenis tu. Samo je potrebno da ga iznesem tokom takmičenja – naveo je Mari.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter