0
Fudbal

Nemanja Miletic i Milan Gajic 2.3.1019. Mart 2. 2019. Beograd, Srbija, Crvena Zvezda - Partizan derbi derbySuper liga Srbije (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

BRZO SE SNAŠAO: Miletić napustio Partizan, pa odlučio da karijeru nastavi na Kipru!

Objavljeno: 27.06.22 u 14:53

Pronašao je novi angažman.

Pred crno-belima je totalna rekonstrukcija igračkog kadra, pošto u Humskoj ulici žele da prekinu petogodišnju dominaciju Crvene zvezde i naredne sezone osvoje šampionsku titulu.

Mnogi igrači su napustili klub po završetku sezone, a među njima je i defanzivac Nemanja Miletić, koji karijeru nastavlja u Omoniji, saznaje Mozzart sport.

Iako se u medijima proteklih danima pojavila informacija da bi popularni ‘Ćelavi’ mogao da karijeru nastavi Rusiji, put ga je ipak odveo na Kipar.

Miletić je u Partizanu igrao u dva mandata, drugi put se vratio 1. semptembra prošle godine i odigrao 32 meča u svih takmičenjima.

Više se zadržao u Humskoj tokom prvog mandata, u crno-belom dresu je igrao tri sezone, upisao 134 nastupa i devet puta zatresao protivničku mrežu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Miletic (@nemanja_73)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter