0
Košarka

3X3 AERODROM Beograd, 27.06.2022. foto: MN Press / Kosarka Srbija

BASKETAŠI DONELI ZLATO U SRBIJU: Na aerodromu doček za Majstorovića, Stojačića, Brankovića i Vasića

Objavljeno: 27.06.22 u 22:45

Svetski 3×3 šampioni Dejan Majstorović, Mihailo Vasić, Strahinja Stojačić i Marko Branković stigli su na aerodrom ‘Nikola Tesla’ u Beogradu, letom iz Ciriha.

Dočekali ih generalni sekretar KSS Zlatko Bolić, potpredsednik KSS za mušku košarku Nenad Krstić, članovi porodica i prijatelji, sa kojima su podelili radost i utiske sa Svetskog prvenstva u Antverpenu, gde su osvojili petu zlatnu medalju za Srbiju.

Kapiten basketaša Dejan Majstorović je istakao da ova titula ne može da se poredi sa prethodnom, jer su u sastavu bila dva debitanta.

– Time je uspeh još veći i ponosan sam na kompletan tim i stručni štab. Zasluženo smo osvojili zlato. Igrali smo protiv dve jake evropske selekcije Letonije i Holandije, momci su pokazali zašto su odabrani za Svetsko prvenstvo, istakao je Majstorović.

Da podsetimo basketaški Srbije su pobedom nad Litvanijom u velikom finalu sa 21:16 osvojili za Srbiju petu titulu prvaka sveta u Antverpenu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter