0
AdmiralBet ABA Liga

from left Stefan Lazarevic Dejan Davidovac Austin Hollins Ognjen Kuzmic Nikola Topic Ognjen Dobric Nikola Kalinic Nate Walters celebrate Crvena Zvezda v Anadolu Efes Istanbul -Euroleague 2021/22 Beograd, 08.04.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

AMERIKANAC SE EMOTIVNOM PORUKOM OPROSTIO OD ZVEZDE: Ovo mesto će zauvek biti u mom srcu!

Objavljeno: 27.06.22 u 16:39

Mnogima je teško pao njegov odlazak.

Jedan od igrača Crvene zvezde kojima je istekao ugovor nakon ove sezone Ostin Holins, odlučio se da nastavi karijeru u Makabiju iz Tel Aviva. Crveno-beli su ga prošlog leta doveli iz Zenita, u dresu srpskog šampiona je imao zapaženu ulogu, toliku da klub nije mogao finansijski da isprati ponudu evropskog velikana.

Nakon odlaska iz Srbije, Holins se na svom Instagram profilu zahvalio čitavom klubu. Pored trenera i saigrača, posebnu zahvalnost istakao je prema navijačima i volonterima, rekavši da će Beograd zauvek imati posebno mesto u njegovom srcu.

FOTO: Instagram/Screenshot

Zaista sam zahvalan za tako divnu sezonu. Svima, počev od uprave, preko trenera, saigrača, pa sve do navijača i volontera, kao i grada Beograda, želim da kažem da će ovo mesto zauvek biti u posebnom mestu u mom srcu, počeo je Holins na engleskom, a potom dodao na srpskom:

– Hvala puno, vidimo se, reči su američkog košarkaša.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter