4
Fudbal

ŽIAR NAD HRONOM, SLOVAKIA - June 19: Serbia head coach Aleksandar Jović during the UEFA European Under-19 Championship group B match between Serbia and Israel on June 19, 2022 at the Žiar nad Hronom Stadium in Žiar nad Hronom, Slovakia. (Photo by Seb Daly - UEFA/UEFA via Sportsfile)

SELEKTOR JOVIĆ ISKREN: ‘Ponosan sam na momke!’

Objavljeno: 26.06.22 u 11:21

Loše prvenstvo za njih!

Omladinska reprezentacija Srbije završila je takmičenje na Evropskom prvenstvu sa samo jednim bodom. Nakon poslednje utakmice, selektor Aleksandar Jović rekao je:

‘Završena je lepa priča započeta pre godinu dana. Hvala igračima na neverovatnoj borbi, ne samo na poslednjoj utakmici, već svemu što su davali za dres reprezentacije. Uradili smo neverovatne stvari, da bismo se plasirali morali smo da prođemo dosta toga. Ostavili smo iza nas dosta selekcija značajnih u evropskom fudbalu, bili smo učesnici turnira od osam ekipa.’ – reči su selektora koji potom dodaje:

‘Kao trener mogu da budem ponosan na momke. Uprkos porazu su do poslednjeg minuta pokušavali da dođu do izjednačenja koje bi nam značilo treće mesto u grupi i borbu za plasman na Mundijalito. Igračima je veoma teško.’

 

0
0

4 Komentara

    • U pravu si! Valjda bi mi trebalo da ocenjijemo a ne on. Sam sebe hvali a nista nije pokazao .Los odabir igraca od golmana do tatinih sinova.

      0
      0
      Odgovori
    • U pravu si! Valjda bi mi trebalo da ocenjijemo a ne on. Sam sebe hvali a nista nije pokazao .Los odabir igraca od golmana do tatinih sinova.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter