0
Domaći fudbal

FOTO: MIROSLAV TODOROVIĆ

POVREDA JE OSTALA IZA NJEGA, SPREMAN JE ZA NOVE IZAZOVE: Danilo Pantić raspoložen u Ptuju, otkrio kom saigraču je najviše nedostajao! (VIDEO)

Objavljeno: 26.06.22 u 14:22

Vratio se sjajni fudbaler.

Dete Partizana, Danilo Pantić, priključio se pripremama u Sloveniji gde će u narednih sedam dana raditi po individualnom programu.

Danilo je pre četiri meseca operisao prednji ukršteni ligament i bio na specijalnom programu oporavka.

O tom periodu Pantić je govorio za Jutjub kanal FK Partizan.

– Proveo sam četiri meseca radeći individualno u teretani, pa je ovo sada prijatno osveženje za mene, i veoma sam srećan što sam ovde. Sa loptom radim već mesec i po dana, a oporavak ide u najboljem smeru. Imam veliku želju da izađem na teren, ali ne smem da žurim, pošto je ozbiljna povreda u pitanju – rekao je Pantić i potom dodao:

– Između prvog i trećeg meseca po ceo dan sam provodio u teretani, dođem kući na ručak i nazad na trening. To je jedini način da se oporaviš od ovakve povrede. Sada dolazi period sa malo više trčanja, lopte, nakon toga dolazi koncidija na red, kako bih bio što spremniji kada se vratim na teren.

Pantić je nedostajao svojim saigračima, a posebno Marku Živkoviću.

– Ja volim ove ljude, volim da provodim vreme sa svima njima. Posebno sam nedostajao Žiletu, ali sada sam mu rekao da ne brine i da sam tu – rekao je kroz osmeh Danilo Pantić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter