0
Košarka

Dejan Davidovac and Stefan Pot (R) Aba League—Play Off Semifinals Match Game 3-Crvena Zvezda v Igokea Beograd, 11.05.2021. foto: Djordje Kostic/Starsport.rs ©

PITANJE JE TRENUTKA KADA ĆE POTPISATI: Davidovac pred transferom karijere – ruski velikan ‘zagrizao’ za Zvezdinog košarkaša!

Objavljeno: 26.06.22 u 16:51

Razlaz nakon sedam godina.

Nakon sedam dugih godina, Dejan Davidovac će spakovati kofere i napustiti Mali Kalemegdan. Sjajni košarkaš našao se na meti brojnih klubova, a sada je u prvi plan iskočio moksvoski CSKA, koji svim silama želi da u svoje redove dovede 27-godišnjeg igrača.

Veliki je trag ostavio Davidovac u Crvenoj zvezdi, i vremenom je postao miljenik navijača. Sa crveno-belima osvojio je tri titule u ABA ligi, četiri u Superligi Srbije, kao i dva Kupa Radivoja Koraća i jedan Superkup regionalnog prvenstva.

Davidovcu je ugovor sa Crvenom zvezdom istakao nedavno, i velike su šanse da pređe u CSKA, čiji dres već godinama nosi još jedan srpski košarkaš, Nikola Milutinov.

Podsetimo, CSKA naredne sezone neće igrati Evroligu, pošto je ruskim klubovima zabranjeno učešće u elitnom takmičenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter