3
Evroliga

Ostoja Mijailovic President KK Partizan-Zeljko Obradovic Promocija Novi Trener Head coach Beograd, 28.06.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NEMA VIŠE NAGAĐANJA: Predsednik crno-belih otkrio koliko Partizan plaća pozivnicu za Evroligu!

Objavljeno: 26.06.22 u 14:51

Ostoja odogovorio na pitanje koje mnoge zanima.

Iako nisu osvojili ABA ligu, košarkaši Partizana naredne godine igraće u Evroligi, pošto su dobili specijalnu pozivnicu za učešće u elitnom takmičenju.

Četa Željka Obradovića igraće u Evroligi nakon dugo godina, a danas je prvi čovek KK Partizan otkrio koliko košta ‘povratna karta’ za elitu.

Pozivnicu plaćamo 500.000 evra. Minimalan budžet je 7,5 miliona evra. Kada smo aplicirali morali smo da imamo način da ostvarimo budžet. Neće biti jednostavno sakupiti pare za budžet. Biće mnogo utakmica u ligaškom delu, igraćemo i po tri utakmice nedeljno, uzimaćemo više čartera nego ranije. Očekujem veću podršku navijača da kupuju karte i dolaze na utakmice. Ako smo za sve ove godine otkako sam u klubu rešavali budžet, onda ćemo i sada da ga rešimo. Hvala svima koji su nam pomogli. Borićemo se da ove sezone imamo što veći budžet.

Ostoja nije otkrio sa kojim igračima će klub produžiti saradnju.

– Zna se kome ističu ugovori. Ne mogu sada da kažem sa kim će da se nastavi saradnja. Ugovori ističu Radetu Zagorcu i Nemanji Dangubiću, istekli su Matijasu Lesoru i Dalasu Muru. Raskinuli smo ugovor sa Rodionsom Kurucom. Imamo dosta mladu i perspektivnu ekipu. Jam Madar, Tristan Vukčević i Balša Koprivica su budućnost Partizana.

0
0

3 Komentara

  1. Pitajte Cokija koliko je crvena zvezda platila dva učešca u evro ligi, koje nije rezultatom zaslužila. Naročito sve zanima koliko je dala Ciboni

    0
    0
    Odgovori
  2. Batice Zenit je prosle godine platio 3 000 000e pozivnicu imas de proveriti. A ako su platili Ciboni sigurno nisu tolko. A i Vama su bese platili jedne godine jer hala u Laktasima nije po evroliga standardima.

    0
    0
    Odgovori
  3. sad ti kaže koliko je platila dva učešca u evro ligi koje nije rezultatom zaslužila. Koliko je platila Ciboni da joj prepusti mesto, ili je nešto u vezi IDEA kombinacije

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter