0
Košarka

FOTO: KSS

NAPRED, MOMCI: Naši basketaši danas igraju polufinale Svetskog prvenstva, evo gde i kada možete da gledate taj meč!

Objavljeno: 26.06.22 u 13:23

Srbija danas igra protiv Belgije.

Naši basketaši ne prestaju da sa dominantnim igrama, uspesi se iz godine u godinu ređaju kao na traci, pa je sada potpuno normalno da gledamo ove momke u samoj završinici nekog takmičenja.

Tako je i ovog puta, pošto je muška seniorska 3×3 reprezentacija Srbije izborila plasman u polufinale Svetskog prvenstva, nakon što je u četvrtfinalu savladala Olimpijskog šampiona reprezentaciju Letonije rezultatom 22:17.

Danas je poslednji dan takmičenja i borba za medalje, a reprezentacija Srbije će svoj polufinalni meč igrati od 18.10 sati protiv domaćina Belgije, koja je u svom četvrfinalnom meču pobedila Poljsku rezultatom 18:14.

Finalni meč prvenstva zakazan je za 21.30 časova, dok će borba za bronzanu medalju biti od 20.20 sati. Ukoliko naši basketaši pobedi Belgiju danas, u borbi za zlato igraće sa boljim iz duela Francuske i Litvanije.

Takođe, televizijski prenos obezbeđen je na kanalima Sport kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter