0
ATP

FOTO: YouTube screenshot

KIRJOS OSUO PALJBU PO VIMBLDONU: ‘Loša je ideja zabraniti Rusima da igraju!’

Objavljeno: 26.06.22 u 23:50

Australijanac podržao ruske tenisere!

Australijski teniser, Nik Kirjos, poput Novaka Đokovića, veliki je protivnik odluke organizatora Vimbldona da se ruskim teniserima zabrani učešće na trećem grend slemu u sezoni.

– Moje iskreno mišljenje je da to nije bila dobra ideja, zabraniti Rusima da igraju. Mislim da je Medvedev nešto najbolje što imamo u sportu sada. Rubljov, Hačanov, oni su važni, mladi igrači za naš sport. Kad god se kamere uključe, želite da vidite ono najbolje što ovaj sport ima, kako bi napredovao. Ja kao neko ko se sa njima takmiči i želi da ih pobeđuje, razočaran sam što nisu ovde. Čudno je videti turnir bez Medvedeva. Svi znamo za šta je sposoban – kazao je Kirjos i dodao.

– Sada je sve gotovo. Siguran sam da će oni pratiti šta se dešava, imaju svakako želju da su ovde. Želeli su da igraju, da budu deo svega. Razočaran sam što ih nema. A što se tiče poena, stvarno ne znam. Meni je sve to čudno. Ja na turnire ne dolazim zbog poena. Verovatno pitate pogrešnog čoveka kada je reč o tome. Kao dečak kad sam gledao Vimbldon i želeo da igram na njemu, to nije bilo zbog poena, već da igram na najprestižnijem turniru na svetu. Zato sam ovde – poručio je Australijanac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter