0
Domaći fudbal

Ljubomir Fejsa (L) and Ivica Iliev Fudbal-FK Partizan-Pripreme Super League Season 2022/2023 Beograd, 16.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

FEJSA ‘OTVORIO DUŠU’: ‘Mislio sam da mi je puklo koleno – Stanojević je rekao da se spremim, pa su krenule priče u javnosti!’

Objavljeno: 26.06.22 u 10:47

Iskren kao i uvek!

Vezista Partizana Ljubomir Fejsa u razgovoru za B92 otvoreno je govorio o svojoj povredi zimus i svemu što se tada ‘vrtelo’ po društvenim mrežama.

‘Puno se pričalo o tome. Jako mi je krivo zbog toga i hvala vam što imam priliku da to objasnim. Kada sam došao u januaru, otišao sam u Tursku i bio sam stvarno potpuno spreman. Na trećem ili četvrtom treningu desila se situacija da sam dobio takav udarac direktno u koleno da sam mislio da je prelom kolena i da sam završio svoje. U pitanju su bili unutrašnji ligamenti i bilo je najavljeno da će to biti pauza od tri nedelje. Kada sam se vratio za Beograd, uradili smo snimak magnetom i videli da je to bilo gotovo pred pucanjem! Nije postojala nikakva šansa da se vratim u naredna tri meseca.’ – rekao je Fejsa, koji potom dodaje da priče kako je došao nespreman, nisu tačne.

Ljubomir Fejsa (L) and Ivica Iliev
Fudbal-FK Partizan-Pripreme Super League Season 2022/2023
Beograd, 16.05.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘Šef Stanojević je govorio da moram da se spremim i tada su krenule priče u javnosti, koja je uvek spremna da osudi. Govorili su da sam došao nespreman, da se zaje*avam, a ko me poznaje zna da ću sve da uradim, ali neću doći da se zaje*avam… Jednostavno, nisam taj tip. Da sam znao da će to da se desi ne bih došao na taj trening. Meni je bilo najviše krivo, i zbog kluba, šefa i svega. Došao sam da pomognem, a ne da se zezam.’ – zaključio je iskusni vezista.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter