0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ENGLEZI KVARE POSAO FIORENTINI: Vanja se našao na meti ovog premijerligaša, hoće li Srbin ostati na ‘čizmi’ ili otići na ‘ostrvo’?

Objavljeno: 26.06.22 u 16:21

Srpski golman će sigurno promeniti sredinu.

Sada je već gotovo izvesno da će srpski golman Vanja Milinković-Savić napustiti Torino ovog leta, a gde će nastaviti karijeru, još uvek nije poznato, iako je mnogo klubova pokazalo interesovanje za našeg čuvara mreže.

Među najozbiljnijim kandidatima istakla se Fiorentina, koja uveliko vodi pregovore sa Vanjom, međutim italijanski mediji danas su plasirali vest da se srpski golman našao na radaru i jednog engleskog kluba.

‘Tutosport’ javlja da je Brentford zainteresovan da u svoje redove dovede Vanju Milinkovića-Savića, a zvaničnu ponudu trebalo bi da pošalju u narednih nekoliko dana.

Podsetimo, Vanja je ponikao u Vojvodini, potom je nosio dres Lehije, SPAL-a i Askolija, a za Torino je odigrao 33 utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter