0
Domaći fudbal

stadion Rajko Mitic total marakana Srbije Super Liga Crvena Zvezda - Napredak 14. Mart 2020. 14.3.2020. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ZVEZDA DEFINITIVNO IZGUBILA DVOBOJ: Ruski velikan ponudio neverovatno veću sumu novca i završio posao!

Objavljeno: 25.06.22 u 14:30

Ništa od trećeg pojačanja!

Nakon što su doveli Usmana Bukarija i Kingsa Kangavu, treće pojačanje im je preoteo Zenit iz Sankt Peterzburga.

U Pitanju je Mateo Kasijera, napadač Sočija.

Kolumbijac je bio velika želja Crveno belih, ali kako je leto odmicalo bilo je jasno da od toga neće biti ništa, sada je i zvanično!

Ruski mediji preneli su saznanja kolumpijskog novinara Pipea Sijere, koji navodi da je Kasijera na pragu prelaska u Zenit iz Sankt Peterburda i to za sumu od 5.000.000 evra. Prema pomenutom izvoru, ugovor će biti potpisan na tri godine, uz opciju produžetka na još godinu dana.

Kolimbijski golgeter iza sebe ima vrlo dobru sezonu, gde je na 26 utakmica u svim takmičenjima za Soči postigao 14 pogodaka uz šest asistencija i time je kumovao da Soči sezonu okonča na visokom drugom mestu, upravo iza Zenita.

Kasijera je karijeru započeo u Deportivu iz Kalija za koji je na 43 meča dao 12 golova, a to ga je preporučilo Ajaksu čiji član je bio od 2016. do 2019. godine. Za prvi tim Kopljanika odigrao je 21 meč i postigao tri pogotka, a zatim su usledile selidbe u argentinski Rasing, Groningem i portugalski Belanenseš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter