0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Vozdovac Beograd, 22.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ZAISTA LEPA BROJKA: Crveno-beli se pohvalili, evo koliko je sezonskih karata prodato za jedan dan!

Objavljeno: 25.06.22 u 13:24

Uspeli su fudbaleri Crvene zvezde da osvoje duplu krunu prošle sezone, i tako oduševe navijače koji jedva čekaju da ponovo dođu na Marakanu i bodre svoj tim.

Tim iz Ljutice Bogdana pohvalio se činjenicom da je prvog dana kako su sezonske karte puštene u prodaju, kupljena čak 531 godišnja ulaznica.

– Neverovatno interesovanje vlada za narednu sezonu kada je reč o Crvenoj zvezdi među svim zaljubljenicima u najtrofejniji srpski klub, o čemu svedoči informacija, da je prvog dana kako su sezonske karte puštene u prodaju, kupljena čak 531 godišnja ulaznica.

Sledi jedna od najvažnijih sezona u novijoj istoriji Crvene zvezde, a naši navijači to najbolje umeju da osete i prepoznaju. Mobilizacija među svim zvezdašima odjekuje toliko da je već prvog dana zavladalo neverovatno interesovanje, a da je brojka prodatih ulaznica pokazala da su Delije najvernije na svetu i da su zaista 12. igrač našeg kluba.

Prodaja sezonskih ulaznica, naravno, još uvek traje, a sada ste u mogućnosti da do nje dođete i onlajn, putem sledećeg linka: https://crvenazvezda.iticket.rs/scc/sezonska-ulaznica-2022-2023/packages-405384.html

S obzirom na to da Servis za članstvo subotom radi do 16 časova, te da u nedelju ne radi uopšte, jednostavnije rešenje za sve zainteresovane zvezdaše je da onlajn obezbede svoju ulaznicu i budu svedoci onoga što ih očekuje naredne sezone, a mi smo sigurni da je to mnogo radosti, golova, pobeda i titula – piše na sajtu crveno-belih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter