0
ATP

Tennis-WTA Serbia Ladies Open 2021- finals Aleksandra Krunic (SRB)-Nina Stojanovic (SRB) v Greet Minnen (BEL)-Alison Van Uytvanck (BEL) dodela pehara Beograd, 21.05.2021. foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

SRPSKA TENISERKA OSVOJILA TITULU BEZ POSLEDNJA DVA MEČA: Ovo se dugo nije desilo – trofej se piše!

Objavljeno: 25.06.22 u 23:24

Imala je malo sreće.

Srpska teniserka Aleksandra Krunić, opsvojila je titulu u dublu u paru sa Magdom Linet iz Poljske, nakon što su im protivnice predale mečeve u polufinalu, a potom i u finalu. Danas je bilo planirano da se odigra finale ovog tunira u Istbornu, ali su Jelena Ostapenko i Ljudmila Kinečok zbog povrede stopala letonske teniserke, bile primorane da prepuste titulu.

Ostapenko je prethodno igrala finale i u singlu protiv Petre Kvitove, gde je poražena, pa je procenila da ne želi da rizikuje ozbiljniju povredu. Slična situacija dogodila se i dan ranije, kada su Krunićeva i Linete trebale da odmere snage sa Serenom Vilijams i Ons Žaber, ali američka teniserka nije mogla da igra, pa je susret pripao srpsko-poljskom paru.

Aleksandra Krunić je do sada u karijeri osvojila jednu titulu u singlu, kao i 6 u dublu. Što se tiče uspeha na gren slemovima, 2021. prve došla je do četvrtfinala Australijan opena, kao i Vimbldona, što joj je najveće dostignuće na najvažnijim turnirima u tenisu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter