0
Evroliga

from left Nate Walters Nikola Kalinic Marko Simonovic Maik Zirbes Austin Hollins Nemanja Popovic Marko Gusic Aba League season 2021/2022-Crvena Zvezda v KK Split Beograd, 24.09.2021. foto: Pedja Milosavljevic/ Starsport.rs ©

ŠOK NA MALOM KALEMEGDANU: Crvenu zvezdu napustio jedan od najboljih igrača – Ostaje u Evroligi, poznat i klub!

Objavljeno: 25.06.22 u 16:23

Imao je odličnu sezonu!

Crvena zvezda se nakon više nego uspešne sezone sada upustila u ‘sve čari’ koje pruža transfer tržište. Za sada su na ‘meniju’ samo odlasci, a klub je zvanično napustio dvojac Nejt Volters i Majk Cirbes, dok se očekuje i kraj saradnje sa Kuzmićem. Postojala je nada da će uprkos velikom interesovanju uspeti da zadrže američkog beka Ostina Holinsa, ali je to palo u vodu.

Kako prenose dobro obavešteni novinari ‘Eurohoops’ sajta, Ostin je dogovorio sve uslove sa ekipom Makabija iz Tel Aviva, čije će boje braniti naredne sezone. Postojala je velika želja da se nastavi saradnja sa sjajnim bekom, ali je ‘Ponos Izraela’ poslao dosta bolju ponudu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter