0
Fudbal

FOTO: FSS

ŠANSA POSTOJI I DALJE: Srbija večeras igra veoma bitan meč protiv Austrije, a tu utakmicu moći će da gleda cela nacija!

Objavljeno: 25.06.22 u 09:51

Veoma bitan meč.

Omladinska reprezentacija Srbije (U19) ostvarila je ogroman uspeh plasmanom među osam najboljih selekcija Evrope.

Posle dva meča u grupnoj fazi Evropskog prvenstva, izabranici selektora Aleksandra Jovića i dalje imaju sudbinu u svojim rukama, pogotovo kada se radi o prvom cilju u Slovačkoj, vizi za odlazak na Prvenstvo sveta za igrače do 20 godina koje se održava iduće godine u Indoneziji.

Pet najboljih selekcija izboriće plasman na SP, polufinalisti i pobednik baraža za 5.mesto, meč koji će igrati dve trećeplasirane selekcije. I Srbija se pred utakmice 3.kola grupne faze, nalazi u dobrom položaju, teoretski je još u igri za plasman u polufinale (neophodna pobeda protiv Austrije uz poraz, po mogućstvu što ubedljiviji, Izraela od Engleske) i za meč koji vodi na SP, duel za 5.mesto na šampionatu (dovoljan bod ili pobeda protiv Austrije).

Utakmica između Srbije i Austrije na programu je od 20 časova, a televizijiski prenos obezbeđen je na kanalima RTS 1 i Sport Klub 1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter