1
Fudbal

FOTO: FSS

POLUVREME: Lazetić u poslednjim momentima doneo izjednačenje Srbiji protiv Austrije! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 25.06.22 u 21:05

Ostalo je još 45 minuta igre.

Fudbalska reprezentacija Srbije do 19 godina, trenutno se nalazi u Slovačkoj gde se održava EP. Izabranici selektora Aleksandra Jovića, napravili su ogroman uspeh samim plasmanom među 8 najboljih ekipa Evrope, a sada će u poslednjoj rundi grupe B pokušati da dođu do trijumfa.

Austrija je bolje počela, pa je do vođstva stigla u 26. minutu. Nakon kornera koji je izveo Demir, Kuerfeld je zahvatio loptu glavom i tako postigao pogodak za prednost svoje selekcije.

Srbija je nastavila sa agresivnom igrom, napadali su naši momci, a nakon nekoliko dobrih prilika, do izjednačenja stižemo u 45. minutu. Strelac je bio Marko Lazetić, nakon sjajnog napada po desnom boku.

Knežević je probio, dodao je loptu do Ajdara koji nije bio precizan, ali se lopta odbila do Lazetića, koji se  našao na pravom mestu.

Nažalost, naša selekcija trenutno samo u teoriji može u narednu fazu, jer i u slučaju trijumfa nad Austrijom, Izrael ima daleko bolju gol razliku.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter