2
Domaći fudbal

Danilo Pantic (C) celebrates after scoring a goal with Nemanja Miletic Milos Jojic Slobodan Urosevic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Vojvodina Beograd, 21.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PANTIĆ STIGAO U PTUJ: Sjajni fudbaler se uspešno oporavlja od teške povrede, evo kako ga je Stolica dočekao! (VIDEO)

Objavljeno: 25.06.22 u 13:00

Stolica može da bude zadovoljan.

Fudbaleri Partizana vredno treniraju u Ptuju, a danas se četi Ilije Stolice pridružio i prvotimac Danilo Pantić, koji se uspešno oporavlja od teške povrede.

Podsetimo, sjajni fudbaler se povredio još na zimskim pripremama tokom kontrolnog meča protiv ekipe Bašakšehira.

Pantić će u Ptuju raditi po specijalnom režimu, a na teren se neće vraćati pre septembra. Kako su ga dočekali trener Ilija Stolica i šef skauting službe Ivica Kralj, pogledajte u priloženom video snimku:


Takođe, u Sloveniju su danas doputovali Siniša Saničanin i Igor Vujačić, defanzivci koji su dobrili produženi odmor nakon igranja u reprezentacijama Crne Gore i Bosne i Hercegovine, u Ligi nacija.

0
0

2 Komentara

  1. Sve su to dobri momci, ali ekipa tanka da tanja ne mož, biti,,,Imam utisak da Stolica ni pripreme ne može da prođe,,, i on je dobar momak,,,,

    0
    0
    Odgovori
    • Ekipa će biti čudo, živi bili pa videli. Stolica je između ostalog retko jaka ličnost i sjajan psiholog. A nisu samo momci dobri ljudi, što je vrlo važno, već i jaki. Ova ekipa će sa Stolicom napraviti čuda!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter