0
Košarka

Ognjen Jaramaz ABA liga, Crvena Zvezda - Partizan 14.3.2021. Mart 14. 2021. foto: Djordje Kostic/ STARSPORT

‘OSEĆAM SE DOBRO’: Jaramaz jedva čeka meč sa Letonijom – sumirao je utiske nakon sezone u Bajernu, samo zbog ovoga nije zadovoljan!

Objavljeno: 25.06.22 u 10:20

Košarkaška reprezentacija Srbije zvanično je počela da se priprema za poslednje dve utakmice u prvoj fazi kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo.

Uoči mečeva protiv Letonije (30.06. Riga) i Belgije (Niš, 03.07.) selektor Svetislav Pešić je u Beogradu okupio 15 igrača sa kojima trenutno radi. Opremu reprezentacije Srbije zadužili su: Nemanja Bjelica, Boban Marjanović, Ognjen Jaramaz, Filip Petrušev, Dušan Ristić, Aleksa Avramović, Aleksa Novaković, Aleksa Uskoković, Marko Pecarski, Nemanja Dangubić, Dejan Davidovac, Boriša Simanić, Vanja Marinković, Marko Jagodić-Kuridža i Dejan Todorović.

Bivši igrač Partizana Ognjen Jaramaz istakao je da je uspeo da se oporavi nakon naporne sezone sa Bajernom.

– Uspeo sam da odmorim nekoliko dana nakon sezone, ako je to uopšte odmor. Imao sam nekih klupskih obaveza koje su onemogućile da odmah dođem ovde. Osećam se dobro fizički i psihički, recimo da sam se odmorio.

Zadovoljan je Jaramaz čitavom sezonom.

– Zadovoljan sam, govorio sam maločas da nisam zadovoljan što nismo osvojili domaće prvenstvo, to je bio naš cilj, ali sezona je imala dobrih momenata, pogotovo u Evroligi, gde smo ostvarili plasman u Top 8 i odigrali dobru seriju sa Barselonom. Mislim da smo tamo napravili dobar posao. Zadovoljan sam svojim igrama i kada ih uporedim sa onima sa početka sezone, kada posmatram svoju ulogu, napravio sam određeni napredak i iskorak.

Jaramaz očekuje tešku utakmicu protiv Letonije.

Mislim da će biti veoma zahtevno, pogotovo prva utakmica i gostovanje u Letoniji. Nadam se pobedama, skupili smo se da pobedimo ove dve utakmice, zato smo se odazvali. Očekujem tešku utakmicu, mislim da će biti puna hala, oni igraju dobro, igraće i braća Bertans. Mislim da imaju jako respektabilan tim.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter