0
Fudbal

FOTO: FSS

OMLADINCI SE PORAZOM OPRAŠTAJU OD EVROPSKOG PRVENSTVA: Austrija na leđima Kuerfelda upisala prve bodove! (VIDEO)

Objavljeno: 25.06.22 u 22:03

Kraj za naše momke.

Omladinci Srbije, porazom su završili učešće na Evropskom prvenstvu u Slovačkoj. Izabranike Aleksandra Jovića je u 3. rundi savladala selekcija Austrije rezultatom 3:2, a iz naše grupe B, dalje prolaze Engleska i Izrael. Austrija je ovom pobedom izborila baraž meč za plasman na Prvenstvo sveta u Indoneziji 2023. protiv Slovačke, 28. juna.

Austrija je bolje počela, pa je do vođstva stigla u 26. minutu. Nakon kornera koji je izveo Demir, Kuerfeld je zahvatio loptu glavom i tako postigao pogodak za prednost svoje selekcije.

Srbija je nastavila sa agresivnom igrom, napadali su naši momci, a nakon nekoliko dobrih prilika, do izjednačenja stižemo u 45. minutu. Strelac je bio Marko Lazetić, nakon sjajnog napada po desnom boku.

Knežević je probio, dodao je loptu do Ajdara koji nije bio precizan, ali se lopta odbila do Lazetića, koji se našao na pravom mestu.

U nastavku igre, protivnici su vrlo brzo stigli do novog vođstva, pa je u 56. minutu Kuerfeld ponovo pogodio za 2:1. Nema sumnje da su nam prekidi crna tačka, a to se pokazalo i 10 minuta kasnije, kada je nakon udarca iz ugla Vlaner zakucao loptu u gol.

Konačan rezultat ovog susreta postavio je napadač TSC-a Ratkov, koji je odlično iskoristio nesmotrenost austrijske odbrane i tako pogodio u malu mrežicu za 3:2.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter