0
Evropske lige

FOTO: waynerooney/Instagram

NEUSPEŠNA MISIJA: Runi napustio Derbi, pa se na ovaj način oprostio od svih u klubu – ‘Treba da vas vodi neko sa više energije!’

Objavljeno: 25.06.22 u 08:52

Pismo Vejna Runija.

Nije uspeo Vejn Runi da ostvari zacrtani cilj, pošto je Derbi Kaunti ispao iz Čempionšipa, ali uprkos tome, proslavljeni Englez je ponosan na svoju ekipu koja.

Šanse da Derbi ostane u Čempionšipu su bile minimalne, s obzirom da je klubu pred početak sezone bilo oduzeto 12, a potom još 9 bodova.

Sada, Vejn Runi je napustio klub, a od uprave, navijača, i igrača oprostio se emotivnim pismom.

– Danas sam bio u administraciji gde sam sve obavestio da je vreme da napustim klub. Pokušali su sve da preokrenu moju odluku, ali sam ja već odlučio. Moje vreme u klubu je bio pravi „rolerkoster“ emocija, ali moram da kažem da sam uživao u izazovu. Lično, mislim da klub treba da vodi neko sa više energije, neko svežiji, i neko ko nije pogođen onim što se dešavalo poslednjih 18 meseci. Sećaću se vremena u Derbiju sa velikim ponosom i želeo bih da se zahvalim stručnom štabu, igračima i navijačima koji su nam pružali sjajnu podršku. Nadam se da ću vas videti u budućnosti u nekim srećnijim vremenima – napisao je Vejn Runi.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter