0
Fudbal

Filip Stojkovic Crvena Zvezda - Radnicki Superliga Super liga Srbije April 13. 2019. 13.4.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

NAVIKAO JE NA UVREDE: Filip Stojković o navijačima Rapida – ‘Nemam problem sa takvim stvarima, u Beogradu su me vređali navijači Partizana!’

Objavljeno: 25.06.22 u 12:11

Ne dotiču ga takve stvari.

Očekuje Filip Stojković da će ga navijači Rapida vređati, ali kako kaže, na to je već navikao u Beogradu. Sjajni defanzivac se na neslavan način rastao sa ekipom iz Beča, i prešao u LASK iz Linca.

Podsetimo, upravi Rapida je zasmetalo to što je Stojković prijavio povredu, a potom došao u glavni grad Srbije kako bi uživo gledao finale Kupa Srbije.

Pre nego što sam otišao u Beograd razgovarao sam sa sportskim direktorom i doktorom. Bili su upoznati da sam povredjen. Obojica su bili za to da odem u Beograd kod fiziotarapeuta kako bih pokušao da saniram povredu. Nisam došao u Beograd da gledam meč. To sam radio u slobodne vreme, jer imam privatan život. Kao i svi drugi igrači – rekao je Stojković za Kiker.

Navijačima Rapida nije se svideo njegov prelazak u LASK. Iako su ga već vređali putem društvenih mreža, Stojkovića to ne dotiče.

Apsolutno nemam problem sa takvim stvarima. Ja sam bio kapiten Crvene zvezde i bio sam prvi na meti navijača Partizana. Uvek sam imao dobar odnos sa navijačima Rapida. Sada moraju da prihvate moju odluku da sam došao ovde. Razumem da su frustrirani. Promene su deo posla, to je fudbal – izjavio je Stojković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter