3
Fudbal

Savo Milosevic Liga Evrope kvalifikacije UEFA Europa League first qualifying round football match between Partizan and RFS in Belgrade, Serbia on Aug. 27, 2020. 27. avgust Partizan won 1-0 foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

MILOŠEVIĆU DRAGO ŠTO JE ZVEZDA OSTALA BEZ POJAČANJA: Možda bi imali dovoljno novca – uradio bi mnogo za srpsko prvenstvo!

Objavljeno: 25.06.22 u 20:46

Prvo se našalio sa novinarima.

Nekadašnji igrač, ali i trener Partizana Savo Milošević, pričao je o interesovanju Crvene Zvezde za Artjoma Dzjubu, doskorašnjeg fudbalera Zenita. On je u razgovoru za ruske medije prokomentarisao njegove igračke karijere, a na samom startu se našalio sa novinarima.

Dzjubin transfer bi dobro došao Crvenoj zvezdi, ali ja ih ne volim jer sam ceo život dao Partizanu. Super je što ga ipak nisu potpisali, a-ha-ha, našalio se Milošević na startu razgovora za tamošnji Sport24.

Dzjuba je navodno zahtevao platu od 2.500.000 evra godišnje, što Zvezda nije ispratila. Milošević je zaključio da bi on doneo mnogo toga srpskom prvenstvu, ali da to očigledno nije sudbina.

– Možda bi Crvena zvezda imala dovoljno novca da zadovolji Dzjubinu ogromnu platu, ali nikada nisam razmišljao o tome šta se dešava u ovom timu. Znam Artjoma kao igrača, on je odličan fudbaler evropskog nivoa, igra na mojoj poziciji i slične je građe. Naravno, uradio bi mnogo za srpsko prvenstvo, ali po svemu sudeći to nije sudbina, zaključio je Milošević.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter