1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

FUDBALSKI KLUB CRVENA ZVEZDA ODRŽAO JE REDOVNU SKUPŠTINU: Evo o čemu se diskutovalo!

Objavljeno: 25.06.22 u 14:41

Održana redovna Skupština FK Crvena zvezda!

Fudbalski klub Crvena zvezda u subotu 25. juna održao je redovnu treću sednicu Skupštine u Medija centru stadiona “Rajko Mitić”, a na dnevnom redu se našlo sedam tačaka:

1. Usvajanje zapisnika sa prethodne sednice Skupštine;
2. Obraćanje predsednika;
3. Obraćanje generalnog direktora;
4. Obraćanje sportskog direktora;
5. Izveštaj operativnog direktora, predlog usvajanja finansijskih izveštaja za 2021. godinu;
6. Izveštaj nadzornog odbora;
7. Razno.
Članovima Skupštine obratio se predsednik Crvene zvezde – Svetozar Mijailović. Sumirao je sve urađeno u sezoni za nama, ali i naveo ciljeve za takmičarsku godinu koje sledi.
„Poštovani članovi skupštine, 
Čini mi posebno zadovoljstvo što evo već pet godina moje obraćanje skupštini počinje gotovo istim rečima. Postignuti rezultati za ponos zvezdaša. 
Proteklu godinu, kako smo na Skupštini u februaru ocenili kao rekordnu, nastavili smo u ovoj osvajanjem duple krune. Ponovo je naš klub podigao lestvicu uspeha na više.
Skupština će na osnovu izveštaja i izlaganja oceniti proteklu godinu, ona nije bila nimalo laka, naprotiv, bilo je mnogo izazova sa kojima je klub bio suočen. Uspeli smo da ih savladamo i da unapredimo klub u svim sektorima. 
Čestitam i odajem priznanje za postignuto igračima, treneru Dejanu Stankoviću i njegovom stručnom štabu, sportskom direktoru Mitru Mrkeli, operativnom direktoru Marku Petroviću, direktorima i rukovodiocima sektora, direktoru omladinske škole Draganu Mladenoviću, glavnom treneru Nikoli Jeliću, trenerima stručnih štabova omladinskih selekcija, svim zaposlenima u klubu, a posebno generalnom direktoru Zvezdanu Terziću za šestu titulu i uzastopnu duplu krunu.
Čestitam i odajem priznanje Slobodanu Govedarici predsedniku FK Grafičar na njegovom doprinosu u ostvarivanju našeg zajedničkog cilja.
Zahvaljujem se našem generalnom sponzoru „Gazpromu“, Telekomu Srbije, i drugim sponzorima na podršci i verujem da su naši rezultati bili od koristi i za njih.
Svi smo svesni činjenice da sve dosada postignuto ostaje naša istorija, nova sezona isti zahtevi za postavljene strateške ciljeve.
Ova je posebna i spremno u nju ulazimo. Jačamo tim, jačamo organizaciju da do tog cilja uspešno dođemo.To je nova titula.
Osvajanje titule u ovoj sezoni znači novi sportski uspeh i mnogo više od toga, stabilizaciju klupskog poslovanja, novi zamah za dalji napredak u svakom pogledu.
Zato moramo sve snage, znanje, iskustvo usmeriti u tom pravcu, čvrsto verujem da ćemo uspeti.
Naš klub je svojim evropskim igrama najviše doprineo da prvak Srbije u narednoj sezoni ima obezbeđen plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Zaslužio je da to u ovoj sezoni iskoristi.
Dalje ćemo jačati akcije i aktivnosti naše društvene odgovornosti, graditi čvršće odnose sa našim navijačima, njihovim klubovima, širiti našu mrežu u Srbiji, regionu i svetu. I tu moramo ostvariti davno postavljeni cilj, značajnije povećanje broja članova sa plaćenom članarinom.
Tribine našeg stadiona moraju biti punije na svakoj utakmici, naš tim igrom i ponašanjem to zaslužuje, trudimo se da se stvore što povoljniji uslovi za posetioce. Posebnu pažnju posvećujemo i posvetićemo najmlađima.
Preuzeli smo važnu ulogu u jačanju i daljem razvoju Sportskog društva, naše zvezdaške porodice, uključićemo naše resurse u ostvarivanju te uloge“ – rekao je predsednik  fudbalskog kluba Crvena zvezda.
0
0

1 Komentara

  1. Za to zna cela Srbija, i pola Evropa da dok je Vucic na vlast da ce tako biti, a posle toga sve zavisi ko ce preuzeti vlast ;;;

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter