0
Domaći fudbal

FOTO: FK Javor

DEVET POTPISA U IVANJICI: Javor se ne šali – Nekoliko sjajnih imena!

Objavljeno: 25.06.22 u 19:23

Javor Matis vratio se u Ling long Super ligu nakon samo jedne sezone u Prvoj ligi Srbije.

Ambicije u novoj sezoni su velike, o čemu su svedočili i predsednik i sportski direktor kluba na početku priprema, koje je Javor počeo među prvima u Srbiji. Sada su te najave i konkretizovane, ozvaničenjem dolazaka novih fudbalera u svim linijama tima.

FOTO: FK Javor

Na startu prelaznog roka klub je predstavio devet fudbalera.

Aleksandar Vulić dolazi iz Žarkova i pojačaće konkurenciju među stativama. Kristijan Tojčić stiže iz Mačve, sa kojom se protekle sezone susretao sa ekipom Javora. Milan Obradović dolazi kao pojačanje iz ekipe Visle Plok.

FOTO: FK Javor

Dino Dolmagić je dobro poznato lice u Ivanjici, gde je nastupao od 2017. do 2020. godine. Iz Javora je otišao u TSC, u kojem je proveo dve sezone. Kosta Janjić igra na poziciji levog beka i dolazi iz Sloge iz Požege. Luka Gojković pojačaće ekipu u ofanzivi. Norman Kempbel u Ivanjicu donosi epitet reprezentativca svoje zemlje – Jamajke – kao i igrača koji je prethodne sezone za Čukarički nastupao u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

FOTO: FK Javor

Marko Maletić, nekadašnji reprezentativac mlađih selekcija reprezentacije Bosne i Hercegovine stiže u Ivanjicu sa ogromnim internacionalnim iskustvom. Petar Gigić rođen je 1997. godine i igra na poziciji napadača.

FOTO: FK Javor

Klub su zasad napustila četiri fudbalera, sa kojima klub nije odlučio da produži ugovor – Vanja Zvekanov, Miroslav Maričić, Nikola Dimitrijević i Nemanja Lakić Pešić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter