0
Fudbal

FSS Fudbalski savez Srbije, UEFA, predsednik Aleksander Ceferin 31.3.1017. Mart 31. 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

ČEFERIN OTVORENO: ‘Lako je uvek napadati – Svi bi više mečeva, ali bez odricanja!’

Objavljeno: 25.06.22 u 18:22

Otvoreno je govorio prvi čovek UEFA-e.

Igrači su nedavno nastupali za svoje reprezentacije u okviru Lige nacija, a neretko se govorilo da su premoreni, jer je sezona bila izuzetno duga. Određeni stručnjaci su kritikovali UEFA-u zbog takvog sistema takmičenja, na šta je Čeferin rekao:

‘Lako je uvek napadati FIFA i UEFA, ali stvar je veoma jednostavna – ako igrate manje dobićete manje novca. Ako bi neko mogao da se žali to su radnici u fabrikama koji zarađuju po 1.000 evra mesečno.’ – zaključio je Aleksandar i potom dodao:

‘Svi bi više mečeva, ali da se niko ničega ne odriče. Klubovi su želeli deset utakmica u grupnoj fazi Lige šampiona. Imaće osam. To je pravi broj. Trebalo bi da lige imaju po 18 klubova, ali predsednici liga i saveza se ne slažu. Svi moraju da shvate da su dva kup takmičenja previše.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter