0
ATP

(191008) -- SHANGHAI, Oct. 8, 2019 (Xinhua) -- Andy Murray of Britain reacts after the men's singles second round match between Fabio Fognini of Italy and Andy Murray of Britain at 2019 ATP Shanghai Masters tennis tournament in Shanghai, east China, on Oct. 8, 2019. (Xinhua/Wu Gang)

VELIKE SU ŠANSE DA ZAIGRA NA TRAVI: Dvostruki šampion želi na Vimbldon – ‘Oporavio sam se, ali nije savršeno!’

Objavljeno: 24.06.22 u 12:55

Vest koja je oduševila njegove navijače.

Endi Marej se uspešno oporavlja od povrede abdomena, pa je velika verovatnoća da će nastupati na Vimbldonu. Ova vest oduševila je domaću publiku sa trećeg grend slema u sezoni.

Marej je prestižni turnir osvajao 2013. i 2016. godine, a onda je krenuo veliki pad zbog povreda. Endi je od 2016. zabeležio samo dva nastupa na ovom grend slemu.

Škotski as nakon brojnih poteškoća, od kojih se izdvaja operacija kuka, zauzima 51. poziciju na ATP rang listi. Ljubitelji belog sporta se nadaju da će Marej ponovo ‘uhvatiti’ staru formu i pružiti snažan otpor igračima iz vrha svestkog tenisa.

– Oporavio sam se, ali nije savršeno. Moj osnovni cilj je da početak turnira dočekam solidno fizički pripremljen i da pružim sebi najbolju moguću šansu za dobar rezultat. Bilo je pozitivnih i negativnih stvari ove nedelje. Pozitivno je da sam sposoban da treniram, ali nisam mogao da treniram određene udarce. U mečevima ne možeš da biraš koje ćeš udarce izvoditi – kazao je Marej.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter