0
Domaći fudbal

Nenad Krsticic Fudbal-UEFA Europa League-Play-offs, 1st leg-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Kluz (CFR Cluj) Beograd, 17.08.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘UVEK IDEMO NA POBEDU’: Krstičić pred prvu prijateljsku utakmicu – evo šta misli o novim pojačanjima!

Objavljeno: 24.06.22 u 12:12

Krstičić sumirao utiske.

Fudbaleri Crvene zvezde su odradili prvi trening na pripremama u Sloveniji, a utiske tokom dosadašnjeg dela treninga i napornog rada je izneo “motor” veznog reda crveno-belih Nenad Krstičić.

– Utisci su odlični. Imamo izvanredne uslove što nam je i najbitnije za ovaj deo priprema. Prvi deo na Zlatiboru smo pregurali. To je bio teži ciklus treninga sa više trčanja. Sada dolazi “lepši” deo, utakmice i taktički treninzi. Za sada je sve kako treba, zadovoljni smo. Bilo je dosta tehnički i taktičkih detalja. Smatram da je to ono što ćemo potencirati u ovom delu priprema. Snagu i fiziku smo prevazišli na Zlatiboru, sada se pripremamo za prvenstvo – počeo je Krstičić.

Tridesetjednogodišnji fudbaler ističe da su mladi igrači uz pojačanja fenomenalno prihvaćeni.

– Dobro su se uklopili, sjajni su momci, vredno rade i slušaju. Kao “stariji” igrači smo tu za sve što treba, da im pomognemo, a oni to prihvataju. Za sada ide sve kako treba. Takođe, i novi saigrači su se odmah uklopili.

Prva kontrolna utakmica za izabranike Dejana Stankovića je na programu sutra, a vezni fudbaler Crvene zvezde ističe da je ekipa spremna za meč.

– Uvek idemo na pobedu, pripremićemo se za to. Videćemo kako će biti, ali mi smo spremni – zaključio je Krstičić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter