0
Košarka

Nikola Jovic Mega - Partizan, ABA Liga 10.4.2022. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PREDSEDNIK MAJAMIJA GOVORIO O JOVIĆU: ‘Nije me briga odakle dolazi, uzbuđeni smo zbog njega!’

Objavljeno: 24.06.22 u 13:10

Objasnio je svima.

Finale sezone za Megu je održano u „Berklejz Centru“ u Bruklinu gde su na NBA draftu 2022 izabrana dvojica igrača Mege, i to Nikola Jović koga je kao 27. pika izabrao Majami Hit dok je Karlo Matković izabran sa 52. pozicije od strane Nju Orleansa.

Nikola Jović je NBA draft pratio uživo sa lica mesta događaja pošto je prethodno pozvan u NBA Draft 2022 „Green Room“ odakle je u prvoj izjavi za ESPN izjavio da je ovo sanjao ceo život i da su mu se snovi ostvarili. Istu poruku je odmah ostavio i Matković koji je po izboru od strane Pelikansa napisao da „snovi prelaze u stvarnost“.

Prvi čovek Majamija, čuveni Pet Rajli, otkrio je zbog čega je pomenuti klub izabrao baš Nikolu Jovića. Takođe, Pet ističe da nije bitno odakle igrač dolazi.

– Da li smo imali problem sa Goranom Dragićem, na primer? Ako igrač može da igra, nije me briga odakle dolazi. Uzbuđeni smo zbog njega. Ovo dete će biti sjajno – rekao je Rajli i dodao:

Dugo je igrao sa velikim momcima i bio je konkurentan. Svi naši skauti su bili u Evropi i videli su kako se razvija. Visoko je kvalifikovan, može da šutira, napunio je 19 godina. Ostali smo verni svom odboru. Ne znate kada i gde će pravi razvoj doći. Osećam da smo napravili zaista dobar izbor. Njegov talenat nismo mogli da propustimo. Jedinstven je igrač, radićemo veoma naporno s njim. Svi ti igrači sa 19,20, 21 godinu nisu baš dobri defanzivci dok ih ne nauče. Brz je, dovoljno dugačak da igra odbranu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter