0
Košarka

FOTO: STARSPORT

OGROMAN PEH ZA ‘ORLOVE’: Pešić u predstojećim mečevima neće moći da računa na košarkaša Partizana koji mora na operaciju!

Objavljeno: 24.06.22 u 14:51

Veliki problem za reprezentaciju.

U subotu, 25. juna, košarkaška reprezentacija Srbije putuje za Niš gde će nastaviti sa pripremama pred poslednja dva meča prve faze kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo 2023.

Naredne srede tim Srbije putuje iz Niša za Rigu, gde će 30. juna igrati protiv Letonije. Nakon utakmice, reprezentacija se vraća u Niš gde će 3. jula od 21 čas dočekati reprezentaciju Belgije.

Kako prenosi ‘Sportklub’, na predstojećim utakmica selektor Svetislav Pešić neće moći da računa na Uroša Trifunovića, koji ima problem sa preponom i verovatno će morati na operaciju kako bi potpuno spreman dočekao narednu sezonu.

Na četiri odigrane utakmice do sada, tim Srbije ima 3 pobede i jedan poraz, a naredne dve utakmice su od velike važnosti pred drugu fazu kvalifikacija jer se ostvareni rezultati prenose u novoformiranu grupu u kojoj će Srbija, Letonija i Belgija odmeriti snage sa timovima Grčke, Turske i Velike Britanije. Od tih šest timova, samo tri će izboriti plasman na Svetsko prvenstvo 2023.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter