2
Domaći fudbal

FOTO: MIROSLAV TODOROVIĆ

GROBARI ĆE GA BRZO ZAVOLETI: Patrik otkrio zbog čega je obukao crno-beli dres, a Iliev ga je opisao kao velikog pobednika!

Objavljeno: 24.06.22 u 12:33

Lepe reči novog fudbalera Partizana.

Danas je u zvanično promovisan novi fudbaler Partizana, Patrik Andrade. Podsetimo, fudbaler sa Zelenortskih ostrva došao je među crno-bele kao slobodan igrač, a sa klubom iz Humske ulice potpisao je na tri godine.

U Partizan sam došao zato što je to pravi put i zato što je u pitanju veliki klub sa velikim brojem navijača. Razgovarao sam sa Rikardom i on je „deo sladaglice“ koja je uticala da dođem ovde. Rekao mi je sve lepo o klubu, ljudima ovde. Imao sam i druge ponude, ali u prvom momentu kad sam saznao da me Partizan hoće brzo sam doneo odluku sa agentom i za dva dana sam odlučio da dođem ovde – rekao je Andrade i dodao:

Došao sam da pomognem Partizanu da uzme titulu, da uzme što više ove godine i mislim da svi zajedno možemo da uspemo u tome. Ja sam neko ko želi da pomogne timu da pobeđuje, da napravi dobar posao. Spreman sam, ali moram da se upoznam sa grupom, sa procesom. Mislim da će iz dana u dan biti bolje za sve. Trener će odlučiti kada ću zaigrati.

Potom se oglasio i sportski direktor Partizana, Ivica Iliev.

– On ima karakter pobednika. Sve ostale kvalitete ćete svi videti. Glavni karakter je što je pobednik, a takvi nam trebaju – kazao je Iliev pa se potom osvrnuo na glasine da će Natho dati „šesticu“ Andradeu, a izraelski vezosta će zadužiti ‘desetku’:

– Kao i mnogo puta do sada, zli jezici su pogrešili i nadam se da će prestati do da rade i da unose nemir u našu porodicu. Po ko zna koji put se pokazalo da te kuloarske priče nisu istinite.

0
0

2 Komentara

  1. PARTIZANU FALE I TREBAJU JOS DVA TRI PATRIKA. SLABI SMO OD CENTRA DO
    PROTIVNICKOG GOLA. NEMA BRZINE NEMA VERTIKALAN NAPAD VEC LEVO DESNO I NAZAD.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter