0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2020-2021 Crvena Zvezda v Spartak Subotica head coach Dejan Stankovic (L) Nenad Milijas (C) and Nebojsa Milosevic Beograd, 14.08.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BIVŠI STANKOVIĆEV POMOĆNIK OTKRIO ZAŠTO JE OTIŠAO IZ ZVEZDE: To mi je najlepši period u karijeri! (VIDEO)

Objavljeno: 24.06.22 u 23:50

Bio je iskren.

Bivši pomoćni trener Crvene zvezde i pomoćnik Dejana Stankovića Nebojša Milošević gostovao je u podkastu „Miljanov korner“, gde je pored raznih zanimljivosti opisao i svoj period u Zvezdi. On je istakao da mu je to najlepši deo karijere , kao i da je bio u 5 stručnih štabova crveno-belih.

Zaista imam čast da sam u Crvenoj zvezdi proveo ovih poslednjih 2.5 godine. To mi je najlepši period u mojoj trenerskoj karijeri. Generalno sam u Crvenoj zvezdi bio u 5 stručnih štabova, a bio sam i u prethodnim periodima i kod Vladimira Petrovića Pižona, Nenada Lalatovića, počeo je Milošević i dodao:

Sveukupno mogu da se pohvalim i to mije privilegija da sam preko 215 utakmica sedeo na klupi Crvene zvezde. Ako se znamo kao što se znamo, ja nisam imao tu čast da budem igrač Crvene zvezde. I da neko ko je rodio se, odrastao u Kragujevcu i došao u Beograd da studira i da igra fudbal na nekom nivou druge lige itd. Iz ove perspektive srećan sam i privilegovan da sam imao čast da budem u Crvenoj zvezdi i kada to nije bilo baš lepo.

Nebojsa Milosevic (R)
Fudbal-Champions League-Thirs qualifying round, 2nd leg Season 2021/2022-Serif v Crvena Zvezda
Tiraspol, 10.08.2021.
foto: Starsport.rs ©

Za sam kraj, Milošević je rekao i zašto je napustio crveno-bele, a otkrio je i način na koji ga je Stanković pozvao u klub.

– Posle ove 2 i po godine i nekih 5 godina generalno saradnji sa prijateljem i čovekom koji je kućni prijatelj i sa kojim sam vremenom uspostavio sjajnu saradnju sa Dejanom Stankovićem, obzirom da mi je isticao ugovor, osećao sam da je možda tajming da zaokružim ovu neku priču i da neki ovaj period u Zvezdi koji je počeo tako što sam vodio klub u Egiptu i Dejan me je pozvao i rekao da preuzima Zvezdu. Rekao mi je da me vidi uz sebe i bez razmišljanja sam spakovao stvari i došao, zaključio je Milošević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter