0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA ODRADILA DRUGI TRENING U SLOVENIJI: Izabranici Dejana Stankovića spremni za sutrašnju utakmicu! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 23.06.22 u 20:22

Sjajna atmosfera vlada u ekipi.

Izabranici Dejana Stankovića su izašli na teren na Brdu kod Kranja u 17 časova i 30 minuta i odradili drugi trening tokom pripremnog ciklusa u Sloveniji.

Za razliku od prepodnevnih časova, crveno-bele sačekalo je nešto prijatnije vreme. Intenzitet rada je u popodnevnim časovima bio je za nijansu slabiji nego na prvom treningu. Odmah podeljeni u dve grupe, igrači su počeli sa zagrevanjem i aktivacijom za koju je bio zadužen kondicioni deo stručnog štaba predvođen trenerom Federikom Panoćinijem. Brzo se prešlo na zagrevanje sa loptom, a ovoga puta igrači su razgibavali gornji deo tela dodavajući loptu rukama. Usledile su mnoge varijacije upravo ove vežbe, a uključen je i pas nogom. Poraženu ekipu dočekale su vežbe snage, a atmosfera je bila zaista odlična tokom uvodnog dela rada.

Sa druge strane golmani su naporno radili pod budnim okom trenera Đanluiđija Brivia, a akcenat je bio na brzoj reakciji i refleksnim intervencijama.

Usledio je nešto rasterećeniji deo treninga za izabranike Dejana Stankovića koji su zaigrali popularnu “ševu”. Trojica fudbalera nalazila su se u krugu i pokušavala da oduzmu loptu. Iako je ova vežba slabijeg intenziteta, fokus je bio na brzom pronalaženju pravog rešenja i jačanju pregleda igre, uz reakciju na izgubljenu loptu.

Nakon pauze za osveženje, postavljeni su golovi na sredinu terena okrenuti “leđima” jedan prema drugom na taj način je sve bilo spremno za dalji deo treninga. Usledila je nova igra, a ponovo je stručni štab imao mnoge pohvalne reči za naše fudbalere, naročito Nenad Sakić koji je bodrio igrače tokom čitavog rada.


El Fardu Ben, Kings Kangva i Osman Bukari radili su na fizičkoj pripremi i podizanju kondicije na zasebnom delu terena. Samu završnicu treninga ukrasila je igra na dva gola na “skraćenom” terenu. Upravo na taj način crveno-beli su završili drugi trening na pripremama u Sloveniji i otišli na zasluženi odmor kako bi se pripremili za prvi kontrolni meč protiv NK Brava, koji je na programu sutra od 19 časova u Ljubljani.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter